awesome fact

  • fact: Avantajul omului inteligent este ca poate face pe prostul ori de cate ori are chef.
  • fact: Ce bine e când nu te grăbești.Ce bine e să nu fi stresat.Ce bine e să te regăsești.Ce bine e să fii fericit!
  • fact: Fictiune: “De ce da un caine din coada? Pentru ca este mai destept decat coada. Daca ar fi coada mai desteapta, ar da ea din caine”. (Wag the Dog)
  • fact: I am on the waiting list-shortlisted.
  • fact: I got ,,pufuleti cu ciocolata''today from one of my colleagues :)
  • fact: Nu uitați efectul de bumerang! Oferiți doar ceea ce ați dori să primiți!
  • fact: The world ain't fair, but you can be!
  • fact: Today I had my 1st paycheck at the new job-yummy
  • fact:Dragostea inseamna superioritatea imaginatiei fata de inteligenta.
  • fact:Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.
  • fact:Fashion is all about fun!
  • FACT:pretuirea simplitatii, a integritatii, a adevarului, a onestitatii, a unicitatii
  • fact:Your heart is a place to draw true happiness. <3 | Trust your intuition. The universe is guiding your life

Thursday, February 9, 2012

Viata de Lucia part 1

Fiecare are o poveste. A mea incepe cu Lucia. O escorta de lux.
O fata simpla, din Serbia care avea vise sa ajunga departe. Avea 18 ani ...terminase liceul in Belgrad, insa viata de acasa nu avea sa ii ofere prea multe sanse.
Se bagase in meseria asta pentru bani de studii superioare in engleza. Ii placeau limbile straine. Avea o inclinatie catre partea umana. Limba spaniola o intelegea, insa nu prea reusea sa o vorbeasca. Acasa vizionase telenovele si de acolo a mai prins cuvinte in vocabular. Isi lasase totul in urma, pentru a reusi pe cont propriu. Vroia bani de cursuri si sa isi ajute familia care abia se descurca cu un salariu. Vroia sa isi ajute fratele sa isi conntinue studiile.
Asa ca a luat decizia impreuna cu verisoarele ei Danielle si Angy sa plece. A la Spania. Urma ca si Maya Camilla sa vina cu ele, putin mai tarziu..insa. Erau toate dezamagite ca nu puteau fi impreuna de la inceput. Dar sperau sa fie totul bine. Sa decurga comform planului. Au plecat pe nepregatite. Totul a fost o decizie de moment. Plecarea lor din Serbia. A cerut bani imprumut pentru bilet si au plecat impreuna spre Valencia. Avionul ...doua ore misto. Se simtea bine acolo. I-a fost foame, da a facut fata si s-a descurcat.Se simtea in apele ei in aer.Asa cum se simtea si in apa( la dus)( pentru ca nu stia sa inoate). A ajuns momentul aterizarii. Vama, bagaje, aeroport. O tigara. O plimbare cu carutul plin cu genti. Emotii. Nimeni nu le astepta. Mai o tigara. Solutii. Un beep o tigara . Si au primit un apel. Era Michel J. Urma sa vina sa le ia.
Ajunse in casa. Intr-un final dus. Ceva de mancare...si somn. POvestit. Fetele aveau niste experinta anterioara, care s-a dovedit a fi foarte iluminatoare si buna pentru sfaturi. Stiau cum, ce , unde, cat si cu ce. I-au explicat si ei.
Avea emotii. Spera sa fie constructive.
Sambata dimineata la ora doua a primit telefon. Era un client. TAnar si fumat. A avut mari emotii...
Nu i-a retinut numele. Se gandea la prea multe deodata. Au discutat un pic. I-a intrerupt mama lui un pic. Au luat-o incet.Dupa sex a fumat si ea un cui. La final a dat un telefon si a coborat. Clientul a coborat si el cu ea. Sa plateasca cu tarjeta.Ceea ce nu era normal. De obicei se plateste in avans. Insa ea nu a stiut. Dar a fost in regula.
A ajuns acasa. Dus. Sub patura cu prietenele si verisoarele ei povestea despre experienta cea noua. Kenya, o pisica neagra superba cu ochii verzi i s-a asezat pe abdomen si a adormit cateva momente acolo. La picioare statea Sheyki-Shreky , un motan alb cu negru, ca ying si yang si el cu niste ochisori care cereau mangaiere si putina atentie din partea ta.
Asa au adormit ...

No comments: